BOLLERÍA BJV
Sant Vicent del Raspeig

Bollería BJV és una empresa amb més de 40 anys d'experiència en l'elaboració de Planxes de bescuit. Estan avalats com el principal fabricador i proveïdor de Bescuit i Bases de la Indústria alimentària a Espanya.

Ofertes de treball

BOLLERÍA BJV
Sant Vicent del Raspeig

GRAU ACADÈMIC: Enginyer Industrial, ADE, Econòmiques.

CONEIXEMENTS ESPECIALS: Gestió d'equips i persones. Direcció de projectes. Coneixements de Lean Manufacturing, Gestió de la Qualitat, Formació en manipulació d'aliments i bones pràctiques. Formació específica en APPCC. Gestió de la producció, Logística, Suply Chain, Negociació.

HABILITATS ESPECIALS: Presa de decisions. Gestió de la comunicació. proactivitat. Orientat a resultats i a processos de millora contínua. Construcció i seguiment de kpi's de producció.

ACTITUD: Capacitat per a liderar persones, baixa resistència al canvi, analític, alt nivell d'organització, autònom i responsable del seu àmbit de treball. Treball en equip.

BOLLERÍA BJV
Sant Vicent del Raspeig

GRAU ACADÈMIC: Graduat en ESO o similar. En defecte d'això experiència acreditada en el lloc de treball.

CONEIXEMENTS ESPECIALS: Manipulació de càrregues, organització de magatzem, entrada de materials. Maneig del ERP. Conducció de Carretons. Coneixements d'informàtica a nivell d'usuari, Formació en manipulació d'aliments i bones pràctiques. FORMACION DE NORMES D'HIGIENE I FOOD DEFENSE

ACTITUD: Organitzat, autònom, amb bona gestió del temps de treball.

BOLLERÍA BJV
Sant Vicent del Raspeig

CONEIXEMENTS ESPECIALS: Coneixements d'informàtica a nivell d'usuari, Formació en manipulació d'aliments i bones pràctiques. Coneixements de la importància del control dels PCC/PPRO al seu càrrec. FORMACIÓ DE NORMES D'HIGIENE I FOOD DEFENSE

HABILITATS ESPECIALS: Capacitat d'aprenentatge.

ACTITUD: Organitzat i disciplinat. Amb inquietud de millora.

BOLLERÍA BJV
Sant Vicent del Raspeig

GRAU ACADÈMIC: Cicle Formatiu de grau superior o FP2 branca administració i experiència acreditada en el lloc.

CONEIXEMENTS ESPECIALS: Gestió comptable. Circuits de compra i venda. Parts de treball. Coneixements de ERP's. Arxiu de documentació.

HABILITATS ESPECIALS: Gestió amb les ETT's.

ACTITUD: Alt nivell d'organització, responsable del seu àmbit de treball. Treball en equip.

BOLLERÍA BJV
Sant Vicent del Raspeig
  • La seua tasca principal és el compliment de la producció prevista segons el planning de producció plantejat.
  • S'encarregarà de donar les instruccions adequades per a assignar la producció a cadascuna de les línies.
  • Distribuirà la labor de mossos, auxiliars i operaris de torn.
  • Comprovarà el bon funcionament de les línies de producció.
  • Promourà les accions necessàries per a solucionar els problemes diaris que es plantegen.
  • Serà el primer receptor de les no conformitats internes recaptades pel personal de fàbrica.
  • Vetlarà pel compliment dels estàndards de qualitat del producte i decidirà sobre la idoneïtat del producte en cas de dubte dels operaris de torn.